miércoles, 17 de octubre de 2012

Com fer un bon regal

I què li regalo? és la clàssica pregunta que ens assalta, acompanyada d'un mareig latent, quan s'acosta l'aniversari d'algú. Bé, no és veritat, aquesta pressió és diferent i pot ser més intensa o menys segons la persona a qui li fem el regal. Vull dir, un regal serveix per mostrar, d'alguna manera, l'afecte i l'apreci que sentim per algú. I hi ha amics i amics, aprecis i aprecis, regals i regals.
En aquest post vull parlar dels últims regals que he fet, perquè els he encertat de ple i me'n sento orgullosa. El primer que vaig decidir va ser el pressupost, que en cap dels dos casos podia ser elevat. Disposava de pocs diners, però volia que fossin regals amb estil i diferents. Vaig plantejar-me l'opció de  construir algun obsequi manual, fer algun muntatge amb el Photoshop, que hi tinc la mà trencada, o alguna altra manualitat, però ja ho he fet altres vegades i no em podia repetir. 
Del que sí que disposava era de temps per pensar, per posar-me a la seva pell, al que ells necessiten. Seguint la meva intuïció i el meu esperit pràctic, em vaig adonar que són dudes persones que tenen de tot, així que el millor que podia fer era regalar-los alguna cosa completament inútil però que sabés que els faria feliç. 
Un dels regals era pel meu pare, la persona que té menys temps del món. Vaig pensar que el que més necessitava era seure tranquil amb bona companyia i li vaig regalar tres ampolles de bon vi, amb un obridor i dos estris: un tap especial que permet eliminar l'aire; i una anella que evita el degoteig. Així podria seure amb la seva dona i estar una estona tranquil.
L'altra regal és per una bona amiga a qui li encanta la música i la dansa, així que li he comprat unes entrades per anar a veure un espectacle al Palau de la Música. Encara no li he donat, és sorpresa, així que espero que no llegeixi aquest post. En fi, dues proves superades. No hi ha res com saber valorar i apreciar les petites coses.

5 comentarios:

  1. I pel meu aniversari, ja saps què serà?

    ResponderEliminar
  2. jo quan ja no sé que puc regalar passo a la secció anomenada consumibles, que poden fer més o menys il·lusió però sempre s'acaben utilitzant.

    ResponderEliminar
  3. hahahaha bona alternativa també la teva! xDD

    ResponderEliminar
  4. no hi ha més gran satisfacció que fer regals i encertar el gust dels destinataris! ben fet!

    ResponderEliminar

Algú ho havia de dir!