viernes, 27 de enero de 2012

Drive (me crazy)

Avui, una pel·lícula! Drive, dirigida pel danès Nicolas Rinding Refn i protagonitzada per l'impecable Ryan Gosling. Jo la defineixo com una pel·lícula romàntica però amb punts de violència i de drama. Una fusió perfecte entre aquests tres elements que per a mi la constitueix en l'ideal de pel·lícula romàntica, perquè no és enganxosa. Estem cansats ja de les històries ensucrades i edulcorades que provoquen càries i engreixen! prou Hollywood. Prefereixo més aquest tipus d'hitòries, que, a més, et fan passar l'estona volant. Dura gairebé dues hores i en cap moment es fa pesada. Al contrari, quan s'acaba la sensació general era que havia durat poc.
A veure, la pel·lícula tampoc és perfecte. Però la fotografia està cuidada i treballada i la banda sonara és increïble. Val a dir que el guió és breu i el protagonista diu, escassament, deu frases, però la banda sonora transmet tot el que fa falta. A dalt he penjat l'enllaç d'una de les cançons, perquè us feu una idea.
Però finalment, vull fer una menció especial a Ryan Gosling, actor canadenc que l'hem vist a de The Notebook (El diario de Noah) o de Crazy Stuid Love. Simplement, em va encantar. és que broda el paper i crec que algun dia guanyarà un òscar. No és un actor convencional, sap escollir les pel·lícules amb encert. Si és una comèdia, no serà l'estàndard, les romàntiques tampoc... en fi, que m'encanta! :)






7 comentarios:

  1. Haurem d'opinar amb causa......de moment no ho puc fer

    ResponderEliminar
  2. ja fa dies que la tinc a la llista, això vol dir que cap a principis del 2013 tocarà...

    ResponderEliminar
  3. fa mil anys que no vaig al cine! me l'apunto a la llista llarguissima de coses interessants per a fer! gràcies!

    ResponderEliminar
  4. M'he quedat amb el dubte de si Mr. Gosling et crida tant l'atenció pel seu saber davant la càmera o per alguna altra cosa...

    ResponderEliminar
  5. Va estar bé, molt simple però bé. Com vaig llegir, és una pel·licula que sembla més bona del que realment és

    ResponderEliminar
  6. Hombre! al fin puedo comentar por aquí, hacía tiempo que el señor blogger no me dejaba (no podía seleccionar el perfil)
    Me ha desconcertado eso del anterior comentario: "és una pel·licula que sembla més bona del que realment és" ... Eso es que le ha gustado o que no..? Para mi Drive funciona como un reloj, el hecho de que sea más o menos simple da igual, se trata de que la película llegue, y Drive llega, y cómo; algunas de sus escenas son mejores por sí solas que otras películas enteras.

    ResponderEliminar

Algú ho havia de dir!