domingo, 4 de diciembre de 2011

masses canvis en poc temps = col·lapse

Bé, disculpeu la meva desaparició sobtada de la catosfera. Tot i haver agafar el bloc amb moltes ganes i tot i passar-m'ho molt bé escrivint i seguint la gent de per aquí, l'he abandonat, i això no pot ser. Però han passat moltes coses. Una és que tothom vol les feines per ahir, i això m'atabala. El llibre que em van encarregar ja està escrit (em van donar 15 dies de temps, un suïcidi), però ha quedat prou bé i ben aviat es publicarà. A banda d'això, m'han encarregat dues feines més, que són addicionals a la feina que ja tenia abans. Totes són  mitja jornada i compaginar-les va ser un caos, però després d'esforços de trencaclosques, m'he aconseguit organitzar (més o menys). Si a tot això hi sumem les hores dedicades a tasques de la llar, les hores que passo fent dansa (no sóc professional, però m'encanta), les hores que estic fent vida social, el temps que passo llegint llibres o mirant sèries de televisió... el resultat és un estrés total. M'he estressat tant que fins i tot m'ha sortit una al·lèrgia per tot el cos... Però vaja, he sobreviscut i he après la lliçó: posar-se nerviós no serveix per a res. Molt fàcil de dir i més difícil de fer, però bé, mica en mica. De totes maneres, buscaré una estona per reprendre la vida blocaire, perquè m'agrada. M'he instal·lat el googlereader i això m'ajudarà a tenir les coses al dia. Així que res, hola de nou! :)

7 comentarios:

  1. És el problema de la vida de fora, què desaprensiva que és la gent que ens posa feina i ens resta temps d'estar pels blogs. Però bé, com que d'alguna cosa hem de viure, per poder pagar la tarifa d'internet, bàsicament, més val estressar-se una mica i tenir calerons a la butxaca. Al teu ritme, o al que et marquin. Però estar per aquí sempre està bé.

    ResponderEliminar
  2. No t'ha dit ningú que el google reader és un factor d'estrès mèdicament estudiat?? Doncs ja t'ho dic jo!! Quan l'obres després de 3 dies fora i veus un temible número entre parèntesi, indicant els blocs que tens per llegir... pots tenir un atac de cor! Així que, ull! ;)

    Va, que faig broma. Ja aniràs reprenent la vida blocaire al teu ritme. Jo mateixa vaig sempre a batzegades, ara molt, ara molt poc. Què hi farem. Ens agrada, però hi ha coses que han de passar davant per força.

    ResponderEliminar
  3. Mai t'ho agafis com una obligació si no com una devoció...... Arribaràs lluny, segur.

    ResponderEliminar
  4. La til·la va bé, i el zen, i el feng-shui...i dir "NO" quan saps que no pots ni dormir. Piano piano....

    ResponderEliminar
  5. Anna, amb diferents activitats acabes de descriure les meves sensacions de les dues darreres setmanes.

    No he pogut fer més que desconnexió gairebé total de la catosfera per a posar ordre o intentar sortir el menys malparat de la vida real!

    Ara, mica en mica, sembla que ja puc tornar a la normalitat... espero!

    ResponderEliminar
  6. Amb la de coses que fas o has de fer deu n'hi do! tranquil-la el bloc és per relaxar-se no per augmentar l'estres ....mica en mica tot es soluciona...jo d'estrès també en tinc fins més amunt del cap però el món blocaire a mi em serveix per a fugir-ne...pren-te el temps que vulguis..i bentornada!

    ResponderEliminar
  7. Bentornada, i agafa't la vida amb molta calma ;-)

    ResponderEliminar

Algú ho havia de dir!