lunes, 7 de noviembre de 2011

Una bona notícia

Al final m'acabaré creient que s'ha de vigilar amb el que es desitja, perquè s'acaba complint. La vida és així de misteriosa i aquest cop estic satisfeta perquè la sortida a la que em refereixo m'ha sorprès, però positivament.  Feia temps que necessitava una altra feina, perquè tot i que en tinc una, vaig bastant justa econòmicament. Finalment, la sort ha trucat a la porta. Un amic periodista està escrivint una biografia d'un pintor (que no és gaire bo però que té molts diners) i m'ha demanat ajuda. Així que res, estic enfeinada fent la biografia. La meva tasca s'assembla bastant a la d'un negre (per no dir que ho és), però estic contenta. En defensa meva, he de dir que el llibre no es vendrà a les llibreries; és pel pintor i la seva família. Així que tampoc és imprescindible que el meu nom consti a la portada. I això de les biografies estic descobrint que m'agrada molt, perquè sóc molt curiosa (i xafardera) i ara tinc carta blanca per preguntar-ho tot. I això és genial. Crec que s'està obrint una porta i que això de les biografies pot tenir sortida. Si coneixeu a algú que en vulgui una, en podem parlar i negocial.
Un dels meus objectius a la vida és escriure una novel·la. Algun dia ho faré. I ara que m'hi trobo al mig, he vist que no és tant complicat com pensava. Tot i que són molts fulls, moltes línies i moltes paraules si hi ha una bona organització, és bastant fàcil. Potser tinc menys temps pel bloc i per la vida social, però no em puc queixar. Al contrari, només puc donar les gràcies.

10 comentarios:

  1. La feina ideal! T'agrada escriure, i t'agrada fer el tafaner, què més es pot demanar? Però suposo que això és diferent de fer una novel·la, aquí es tracta de ser organitzat i exposar bé uns fets que ja existeixen, però crear de zero ha de ser molt més difícil. Felicitats per la feina.

    ResponderEliminar
  2. Mai s'ha de llençar la tovallola sempre hi ha sorpreses grates....endavant amb la experiència

    ResponderEliminar
  3. Ei! Sí, amb els temps que corren sempre és bona notícia, tenir feina. I més, si és una feina que t'atrau! Només espero que un cop vegis el llibre en paper i tinta, no et faci rabieta no veure-hi el teu nom escrit... serà com un fill teu!

    ResponderEliminar
  4. Quan s'és vàlid per una cosa, quan es té talent, al final les coses acaben sortint. Enhorabona per aquesta nova feina, per gaudir-la i per fer el què t'agrada! No tothom ho pot dir!

    Ànims i endavant!

    ResponderEliminar
  5. No n'he escrit cap però n'he llegides unes quantes. Les biografies, per mi, són dels gèneres més interessants que hi ha! Disfruta la feina i aprèn tot el que puguis; no se sap mai on et pot portar l'experiència...

    ResponderEliminar
  6. Moltes felicitats doncs per aquest nou repte! Jo també tinc pendent escriure un llibre algun dia. Més d'una vegada m'hi he posat i no me'n surto. Paciència!

    ResponderEliminar
  7. Doncs felicitats...poder fer allò que agrada és un luxe....si desitges fermament escriure una novel.la ( i comences a escriure-la ...) segur que l'escriuràs!

    ResponderEliminar
  8. El meu marit és un gran lector de biografies, és un gènere que li agrada molt. Jo tiro més a les novel·les :-)

    En tot cas, escriure ara aquesta biografia et va genial per practicar pel dia que arribi la novel·la :-)

    ResponderEliminar
  9. Escribir una novela no es tan complicado como parece si uno está acostumbrado a escribir (otra cosa es conseguir que sea algo más que mediocre). Se trata de tener algo que decir. El problema llega cuando alguien quiere escribir una novela a toda costa y... en realidad no tiene una idea ni para un relato corto.

    Buena suerte con el trabajo.

    ResponderEliminar
  10. Sí, suposo que tens raó, XeXu. El més complicat ha de ser inventar-se una trama i que tot lligui i que sigui interessant, que hi hagi alguna cosa a explicar, crear els personatges, etc. Però és que m'emociono i ja em veig... en fi, per imaginar...! però sí, compleix tots els requisits! :)

    Cert, GARBI, s'ha de tirar sempre endavant. I si es tira la tovallola, que estigui ben suada, esparracada i que es noti que s'ha intentat tot. Gràcies!

    YÀIZA sí és molt bona notícia, perquè ara hi ha poca feina. i espero que tampoc em sàpiga massa greu. Una mica segur, però com que tampoc es vendrà ni res, crec que ho podré suportar! :)

    Gràcies porquet! un gruny super motivador! sí, suposo que no m'han regalat res. I que de tant insistir, les coses surten! que guai, però una feinada, eh! en fi, a currar!

    Ei FERRAN jo també sóc bastant lectora de biografies, però casualment des de fa poc. Sí, són un gènere força interessant. Fa poc me'n vaig llegir una sobre Robert Cappa, un dels millors fotoperiodistes de la història. Te la recomano, es diu 'Sangre y champán, genial' :)

    Gràcies Jordi. Doncs vinga, a veure si d'aqui uns anys els dos podem dir que hem aconseguit el nostre objectiu! ha de ser genial, realment, que hi hagi un llibre teu a la llibreria d'algú, que se'l llegeixin...! sublim. Ànims!!

    ELFREELANG quanta raó en una frase senzilla. Jo, a diferència del Jordi, mai he intentat començar.Ho veia com un projecte que em quedava gran i no sabia com començar. Però cada vegada ho veig més assequible. M'ho haauré de començar a plantejar seriosament. Perquè cal posar-s'hi, com dius tu.

    Veus, últimament estic descobrint que hi ha força gent (o com a mínim més de la que em pensava) que llegeix biografies. No ho hauria dit mai. I me n'alegro! :) Gràcies, ASSUMPTA, pels ànims. :)

    Gracias, JORDIM. Completamente deacuerdo en lo que dices. Escribir una novela cualquiera se puede hacer. y con una buena campaña de márqueting se puede vender cualquier churro, por desgracia. Pero sí, mi objetivo es hacerla bien echa, con ojos en la cara. Por eso creo que aún no estoy preparada. Todo a su tiempo! :)

    ResponderEliminar

Algú ho havia de dir!