lunes, 14 de noviembre de 2011

Internet et necessito, tornaa!

Us confesso que estic vivint els pitjors dies de la meva vida. Bé, potser exagero una mica, però de veritat que no és fàcil VIURE SENSE INTERNET. El divendres a la tarda, de cop i volta, sense cap motiu aparent, el meu modem va deixar de rebre el senyal. Els d'Organge s'han anotat la incidència hi vindran en les pròximes 48h, però mentre, estic vivint un calvari. M'he adonat que depenc totalmet d'internet i que hi estic una mica enganxada. Perquè us feu una idea de com em sento:

http://www.youtube.com/watch?v=2OBZHB5I89A

Us heu fixat amb el poster del Michel Jackson i l'E.T. que té penjar a la paret? Brutal. És un episodi que pertan a Muchachada Nui, una sèrie d'humor que s'emetia per TVE2.

He penjat l'enllaç perquè aquests dies he descobert que dins meu hi ha un petit Enjuto Mojamuto que necessita internet per viure. Fa un parell de setmanes treballo des de casa, perquè estan fent reformes al meu despatx, així que internet ha esdevingut clau. Depenc del correu electrònic i d'un programa que hi ha penjat a la interfície per treballar i necessito google i els diccionaris en línia per consultar dubtes. Però si només necessités internet per treballar, no seria Enjuto Mojamuto. El meu cas va una mica més enllà: el primer que faig quan em llevo és encendre l'ordinador i l'últim que faig abans d'anar a dormir és apagar-lo. Miro sèries per l'ordinador, em baixo música i pel·lícules, miro vídeos per internet, llegeixo el diari en línia, faig servir l'Spotify per escoltar música i busco vídeos de tot tipus al youtube. Sóc usuària de l'Skype i del facebook. I he trobat molt a faltar el blog. També faig servir la pàgina web del meu banc per fer pagament i controlar el meu compte. Així que tot plegat ha estat molt dur.

Què passaria si algun dia desparegués internet? Les nostres vides depenen de la xarxa i quedar-nos sense connexió seria... molt greu, un daltabaix. Espero que mai passi.

I res, mentre no vinguin els d'Orange, jo seguiré anant de casa la meva mare a la biblioteca del meu poble... en fi, paciència.

6 comentarios:

  1. Dona, abans bé vivíem sense internet, no? És clar que les comoditats si no es tenen, es troben a faltar. A mi també em costaria no adaptar-me a no tenir-ne, però segur que podríem sobreviure. L'únic que desapareixeria de tot això serien els blocs!! Al banc hi pots anar, la música la pots escoltar per la minicadena, etc, etc... Nooooo!!

    Ai, jo els veia quan feien la hora chanante. Els testimonios eren boníssims! Em partia!

    ResponderEliminar
  2. De sempre ha estat un tasca difícil això de tornar enrrere....ara ja estem massa acostumats i no podem estar sense.

    ResponderEliminar
  3. Aquest capítol d'Enjuto Mojamuto, que és mític, el van fer basat en la meva vida. Van veure que de la meva manera d'actuar amb l'ordinador se'n podia treure una història, i així la van fer.

    Estem molt acostumats, jo poso una creueta a totes les utilitats que cites tret del facebook, la nostra vida és, en gran part, virtual. Però si desaparegués internet, després de l'onada de suïcidis que hi hauria (no descarto el meu), la vida continuaria, es buscarien altres maneres de fer les coses, salts al passat. Però com diuen per aquí, abans no en teníem pas d'internet, i vam arribar prou lluny. Diuen que a la Lluna i tot, encara que jo no m'ho crec massa...

    ResponderEliminar
  4. Ostres... em sap greu, Anna, t'acompanyo en el sentiment. Sé perquè estàs passant, és un cop molt i molt dur. Jo ho vaig viure no fa gaire, va durar una setmana sencera... espero que la teva tortura sigui més curta!!

    I per cert... abans no teníem internet i vam arribar molt lluny. Vam arribar a tenir-ne!!

    ResponderEliminar
  5. Qui necessita internet? M'atabala internet, estar sempre connectat i localitzat. Estic pensant en anar-me'n, lluny, a una illa deserta. Tan prompte en trobe una amb bona cobertura GSM, me'n vaig.

    ResponderEliminar
  6. Què, què, ha tornat? Puc arribar a entendre com et sents. Darrerament, però, jo estic intentant desenganxar-me una mica d'internet. Massa hores davant la pantalla deixant de fer altres coses a la vida real. Això no vol dir que m'encanti tenir la connexió ben bonica i ràoida, eh!

    ResponderEliminar

Algú ho havia de dir!