miércoles, 9 de noviembre de 2011

Endevinalla 1

La intenció del post era fer ressò d'una curiositat que he trobat pel facebook. Però de cop i volta m'he inspirat i he pensat que seria més divertit fer un joc. Bé, una endevinalla. A continuació hi ha dues fotografies d'ungles pintades. Les he descobert al mur del facebook duna amiga i m'han captivat, fascinat i meravellat. Potser perquè jo sóc molt manasses o perquè no tinc gens de paciència i sé que em seria impossible aconseguir res semblant. Però alhora m'encantaria portar les ungles així, amb la meva saga favorita. En fi, el que us porposo és que endevineu de quina saga es tracta? No us dono cap pista perquè crec que és molt fàcil. Ànims! xD


Foto 1 



Foto 2.

 Aquestes d'aquí sota l'he penjat per curiositat, però no és de cap saga. Són obra d'una esteticient parisina. Si voleu veure la pàgina del facebook cliqueu aquí. 




9 comentarios:

  1. No hi ha premi? El primer joc és de Harry Potter, i el següent de Star Wars. No m'agrada cap de les dues, però és el que té ser una mica friki!

    ResponderEliminar
  2. Dona! La primera estava cantada, i la segona també era fàcil. D'acord amb el XeXu. Si ja us dic jo que la gent a París s'avorreix... Aquí diuen "qui no té feina, les ungles pinta!"

    ResponderEliminar
  3. La primera Harry Potter i les altres vaig perduda----

    ResponderEliminar
  4. Quina por anar a dormir amb una dona així......;)

    ResponderEliminar
  5. No m'hagués endut un premi ni per casualitat...

    ResponderEliminar
  6. El senyor dels anells!! Perquè, no serà "Canción de Hielo y fuego"??

    ResponderEliminar
  7. La teva saga favorita, vull dir...

    ResponderEliminar
  8. (¡pero si está hasta R2 D2!)

    Por otro lado, siempre me ha fascinando la manicura francesa, casi siempre desprende algo de "amenaza" sexual...

    ResponderEliminar
  9. XeXu felicitats!!! xD el premi és saber que has guanyat! Jolines, i a més ho vas fer al cap de pocs minuts, així que la intriga va durar poc. Però no vaig voler confirmar la resposta perquè volia deixar el dubte. I efectivament, hi va haver gent que no ho sabia. Així que bé, felicitats de nou! He de dir que tampoc són les meves sagues favorites, i que de la guerra de les galàxies n'he vist només algunes parts, però eren els dibuixos que tenia, no hi havia opció a escollir.

    Correcte Yáiza, encertada! felicitats per a tu també. segon premi! :) sí, era fàcil... I tens tota la raó amb això que dius de les parisines. Hi he estat un parell de caps de setmanes i també m'hi vaig fixar. és una cosa bastant estesa, com a Londres. He de confessar que a mi m'encanta pintar-me les ungles i que m'encantaria portar-les així. A veure si el negoci prolifera aquí Barcelona, tb! :)

    El freelang, bé en la primera i la segona és la Guerra de les galàxies! :)

    xDDD Garbí 24, m'has fet riure! xD a mi m'encantaria portar les ungles així!

    Ferran, sé que era difícil. En fi, bon intent! :)

    hahaha Jordi bona pregunta! jo és que no sóc gaire de sagues, però sí, el Senyor dels Anells m'agrada bastant més que Harry Potter. I la Guerra de les Galàxies és que no l'he vist sencera. Però el meu germà se les està baixant i d'aquí poc les mirarem, així que després podré comprar. I per a tu, la teva saga favorita?? quina és?

    xDD sí jordim! R2D2 es uno de los personajes que mejor me caía! xD qué graicoso! Aunque no veo la relación entre manicura francesa y amenaza sexual... xD pero me gusta esta manicura, para mí es elegnate. :)

    ResponderEliminar

Algú ho havia de dir!